WEBSHOP

WEBSHOP

Gå online med din forretning med en professionel webshopløsning, som præsenterer dine produkter og din virksomhed til kunder i hele landet.

Bliv kontaktet

PROFESSIONEL WEBSHOP

✓  Udviklet i WordPress

✓  Tilpasset design til din virksomhed

✓  Optimeret til mobil og tablet

✓  Opsætning og integration af betalingsløsning

✓  Automatisk bogføring i dit regnskabsprogram

✓  Automatisk mailsystem

✓  Nem at redigere

✓  Fast kontaktperson

✓  Hurtig levering

Engangsbetaling – ingen binding

SÆLG ONLINE

Med en professionel webshop, der er skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine besøgende at handle hos dig online.

HOLD ÅBENT 24/7

Få en professionel webshop, og lad din butik være åben døgnet rundt, hele året. Lad dine kunder handle hos dig præcis når det passer dem.

GØR DET ENKELT

Med en professionel webshop åbner du et online butiksvindue, hvor dine kunder på en enkel måde kan se og læse om dine produkter.

SKALÉR DIN SHOP

En professionel webshopløsning gør det muligt for dig at skalere din forretning betydeligt. Nå ud til kunder i hele Danmark – hvis ikke hele verden.

Ny professionel webshop? – Alliér dig med os

Vi har mange års egenhændig erfaring med at udvikle og designe flotte, professionelle webshops, der gør det til en oplevelse at købe hos dig. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der tager vores kunder og deres forretning alvorligt, hvorfor du kan være sikker på, at du får en webshop, der lever op til dine forventninger. Vi bygger altid webshops med konvertering og brugeroplevelse i højsædet. Vi lever af glade kunder, der sætter pris på vores evner – vi håber du bliver den næste.

★★★★★

TRUSTPILOT

★★★★★

FACEBOOK

★★★★★

GOOGLE
  • Vi ønsker at skabe gennemsigtighed i en branche, der er kendt for at binde deres kunder til dyre månedlige betalinger og lange bindinger. Derfor er alle vores priser på hjemmesideudvikling: 1. faste, så du kender omkostningen ved dit hjemmesidekøb. 2. engangsbetalinger, så du slipper for at hænge på et dyrt månedligt abonnement, hvor du har svært ved at finde ud af hvad du betaler for og 3. ingen binding, så du selv ejer hjemmesiden og kan gøre med den hvad end du ønsker.

  • Når vi udvikler professionelle hjemmeside og webshops, er vi ikke interesseret i at tilbageholde rettighederne til hjemmesiden. Vi mener, at de naturligvis tilhører dig som kunde. Derfor får du overdraget alle loginoplysninger, så snart vi er færdige med din løsning.

  • Vi laver professionelle hjemmesider i WordPress af meget høj kvalitet. Samtidig er vi ikke blege for at konkurrere på prisen. Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle wordpressløsninger, som er af ligeså høj kvalitet som vores.

  • Hos os er der ingen slinger i valsen, så derfor får du altid en fast kontaktperson og rådgiver, som kender til din virksomhed og ønsker. Det betyder at vi hurtigt kan hjælpe dig, uden at det kræver en masse forklaring.

  • Vi har været i branchen længe, og med mere end 225 fuldførte hjemmeside – og webshopløsninger kan vi roligt sige, at vi kender til enhver løsning, hvad den kræver og hvordan vi løser den mest hensigtmæssigt.

  • Vi er bestående af et alsidigt team, og som sammen kan håndtere enhver hjemmesideopgave. Hold dig endelig ikke tilbage med dine spørgsmål eller idéer, vi er her for at hjælpe. Hos os er gode råd gratis!

  • For mange virksomheder, kan køb af hjemmeside være en uoverskuelig ting, med mange fagord, som man ikke forstår. Vi har en enkel og bekvem proces, hvor vi igennem hele vores arbejde har tæt kontakt med vores kunder. På den måde sikrer vi en god oplevelse og ikke mindst et godt resultat.

  • Vi bestræber os efter at levere alle vores hjemmesideløsninger indenfor 14 dage. Oftest leverer vi dem indenfor 7 dage, og har du travlt, gør vi os så fleksible som muligt, så vi kan nå din deadline.

Hiv fat I os – så tager vi en snak.

– BARE ROLIG, DET ER GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Udfyld dine oplysninger i formularen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at give dig en god oplevelse hos os. – uanset om du ønsker at være kunde eller ej.


Referencer

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.

Ring på

Skriv på