HJEMMESIDE

HJEMMESIDE

Løft din forretning med en professionel hjemmeside, der skaber henvendelser og styrker dit brand.

Bliv kontaktet

PROFESSIONEL HJEMMESIDE

✓  Udviklet i WordPress

✓  Premium moduler

✓  Skræddersyet design til din virksomhed

✓  Optimeret til mobil og tablet

✓  14 opsatte sider

✓  Kontaktformular og galleri

✓  Basis søgemaskineoptimering (SEO)

✓  Nem at redigere

✓  Fast kontaktperson

✓  Hurtig levering

Engangsbetaling – ingen binding (betales i rater)

FLERE HENVENDELSER

Med en professionel hjemmeside, der er skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine potentielle kunder at henvende sig.

ØGET SYNLIGHED

Få en professionel hjemmeside, som skaber øget online synlighed. Overtag styringen og nå ud til dine nuværende og kommende kunder.

LET TILGÆNGELIG

Med en hjemmeside giver du dine kunder mulighed for at læse om dine ydelser eller produkter samt at kontakte dig på en let og uforpligtende måde.

SKALÉR DIN SIDE

En professionel hjemmesideløsning gør det muligt for dig at skalere din forretning betydeligt. Nå ud til kunder i hele Danmark – hvis ikke hele verden.

Ny professionel hjemmeside? – Alliér dig med os

Som kommende hjemmesideejer kan du vælge mellem flere hundrede webbureauer og hjemmesideudviklere – så hvorfor vælge os? For vores kunder er det vigtigt, at deres løsning er gennemsigtig, og at prispakken er let at forstå. Derfor er vores professionelle hjemmesidepakke enkelt sammensat, så du er sikker på, hvad du får for pengene. Da enhver virksomhed er forskellige, er vores digitale løsninger det også. Det betyder, at vi naturligvis kan tilpasse pakken og prisen til dine ønsker og behov. Vi leverer altid moderne hjemmesideløsninger, hvor konvertering og design er i højsædet.

★★★★★

TRUSTPILOT

★★★★★

FACEBOOK

★★★★★

GOOGLE
  • Vi ønsker at skabe gennemsigtighed i en branche, der er kendt for at binde deres kunder til dyre månedlige betalinger og lange bindinger. Derfor er alle vores priser på hjemmesideudvikling: 1. faste, så du kender omkostningen ved dit hjemmesidekøb. 2. engangsbetalinger, så du slipper for at hænge på et dyrt månedligt abonnement, hvor du har svært ved at finde ud af hvad du betaler for og 3. ingen binding, så du selv ejer hjemmesiden og kan gøre med den hvad end du ønsker.

  • Når vi udvikler professionelle hjemmeside og webshops, er vi ikke interesseret i at tilbageholde rettighederne til hjemmesiden. Vi mener, at de naturligvis tilhører dig som kunde. Derfor får du overdraget alle loginoplysninger, så snart vi er færdige med din løsning.

  • Vi laver professionelle hjemmesider i WordPress af meget høj kvalitet. Samtidig er vi ikke blege for at konkurrere på prisen. Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle wordpressløsninger, som er af ligeså høj kvalitet som vores.

  • Hos os er der ingen slinger i valsen, så derfor får du altid en fast kontaktperson og rådgiver, som kender til din virksomhed og ønsker. Det betyder at vi hurtigt kan hjælpe dig, uden at det kræver en masse forklaring.

  • Vi har været i branchen længe, og med mere end 225 fuldførte hjemmeside – og webshopløsninger kan vi roligt sige, at vi kender til enhver løsning, hvad den kræver og hvordan vi løser den mest hensigtmæssigt.

  • Vi er bestående af et alsidigt team, og som sammen kan håndtere enhver hjemmesideopgave. Hold dig endelig ikke tilbage med dine spørgsmål eller idéer, vi er her for at hjælpe. Hos os er gode råd gratis!

  • For mange virksomheder, kan køb af hjemmeside være en uoverskuelig ting, med mange fagord, som man ikke forstår. Vi har en enkel og bekvem proces, hvor vi igennem hele vores arbejde har tæt kontakt med vores kunder. På den måde sikrer vi en god oplevelse og ikke mindst et godt resultat.

  • Vi bestræber os efter at levere alle vores hjemmesideløsninger indenfor 14 dage. Oftest leverer vi dem indenfor 7 dage, og har du travlt, gør vi os så fleksible som muligt, så vi kan nå din deadline.

Hiv fat I os – så tager vi en snak.

– BARE ROLIG, DET ER GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Udfyld dine oplysninger i formularen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at give dig en god oplevelse hos os. – uanset om du ønsker at være kunde eller ej.


Referencer

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.

Ring på

42 90 64 17

Skriv på